Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Councils FC Tigers ACD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Al Habsi is nu in balbezit. bin azad onderschept slim de pass. bin azad passt de bal in één keer door. Mansoor is nu in balbezit. Mansoor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
bin Yardan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee onderschept slim de pass. bin Al Rabee geeft een hoge lob. Mansoor rent richting de bal. Mansoor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Councils - FC Tigers ACD 0:1

9e minuut.
Hasan Ichya rent richting de bal. Mansoor onderschept slim de pass. bin Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. bin azad verovert de bal door een tackle van achteren. bin azad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
bin Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Habsi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Gobash. Al Habsi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Al Habsi kan niet meer verder spelen. Al Nard komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Matar verovert de bal door een tackle van achteren. Matar speelt de bal door. bin azad speelt de bal door. Mansoor rent richting de bal. Mansoor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
bin Butti geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Yardan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Ichya controleert de bal met de borst. Al Ichya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Brown Councils - FC Tigers ACD 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Councils 50%, FC Tigers ACD 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Brown Councils - FC Tigers ACD 1:1

47e minuut.
bin Butti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt bin Al Rabee de bal. bin Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Al Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
bin Yardan met een snelle inworp. Al Ichya is nu in balbezit. bin Butti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Butti krijgt een gele kaart. Al Ichya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al Ichya kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
El Ommar met de inworp. Hasan Ichya geeft een lange en hoge pass. bin Yardan kopt de bal weg. Al Nard rent richting de bal. Al Nard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Al Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is bin Gobash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mansoor kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Al Rabee de bal. Met opzet legt bin Mustafa zijn tegenspeler op de grond. bin Mustafa krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Al Nard verovert de bal door een tackle van achteren. AL Sayed onderschept slim de pass. Al Ichya begaat een overtreding. Al Ichya krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Abdu Omer geeft de bal voor. Matar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Yardan. bin Yardan krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Hasan Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan Ichya speelt de bal door. Al Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nard is nu in balbezit. Al Nard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Homayoun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. AL Yaseen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Councils 43%, FC Tigers ACD 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Brown Councils - FC Tigers ACD 1:1