Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ra`s Falcons Abu Zaby Jambers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Matar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Anbari. Al Anbari krijgt een gele kaart. Matar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Shehhi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Al Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Abdu Sakhtyani geeft een lange en hoge pass. Inworp. El Hufi met een snelle inworp. Al Matsu is nu in balbezit. Al Matsu geeft een hoge lob. bin azad bokst de bal weg. AL Talyani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Haj Sultan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Al Ichya met een snelle inworp. Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabee schiet op doel. Al Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
El Jawhar is nu in balbezit. Matar onderschept slim de pass. Matar passt de bal in één keer door. Matrooshi rent richting de bal. Matrooshi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Abu Zaby Jambers 1:0

19e minuut.
Zuhair is nu in balbezit. Matar is nu in balbezit. Zuhair begaat een overtreding. Matar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matar kan niet meer verder spelen. bin Bdeir komt het veld opgelopen. El Shehhi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is El Hufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Omer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Al Ichya speelt de bal door. Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabee passt de bal in één keer door. Omer rent richting de bal. Omer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ra`s Falcons - Abu Zaby Jambers 1:1

45e minuut.
Uthman is nu in balbezit. Uthman geeft een hoge lob. bin Qassim heeft problemen om de bal te vangen. Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Omer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Abu Zaby Jambers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Falcons 61%, Abu Zaby Jambers 39%.
Ra`s Falcons - Abu Zaby Jambers 1:2

53e minuut.
El Jawhar passt de bal zonder na te denken. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani met een sublieme pass. Klungelig pakt Matrooshi de bal. Matrooshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zuhair verovert de bal door een tackle van achteren. Zuhair met een sublieme pass. Omer is nu in balbezit. Omer schiet op doel. Al Mustafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Abu Zaby Jambers 1:3

61e minuut.
Haj Sultan rent richting de bal. Haj Sultan geeft een lange en hoge pass. Al Anbari met een sublieme pass. El Jawhar is nu in balbezit. El Jawhar geeft de bal voor. bin azad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Falcons 54%, Abu Zaby Jambers 46%.
Ra`s Falcons - Abu Zaby Jambers 1:3