Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheik Al Councils Al Khaymah Castle
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
bin Nard met een sublieme pass. Hana Metsu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Rasheed. Hana Metsu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Omer komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hana Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omar passt de bal met de wreef. Hana Metsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Metsu schiet op doel. Al Radwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheik Al Councils - Al Khaymah Castle 1:0

27e minuut.
bin Omer passt de bal in één keer door. Al Sultan is nu in balbezit. Al Sultan probeert naar een medespeler te passen. Haj Malik is nu in balbezit. Haj Malik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hana Omar passt de bal zonder na te denken. bin Omer rent richting de bal. Al Sultan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Omer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Omer kan niet meer verder spelen. Al Sultan met een sublieme pass. bin Hareb komt het veld opgelopen.

38e minuut.
bin Hufi is nu in balbezit. bin Hufi geeft de bal voor. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri draait met de bal, schiet en ... Al Radwan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
bin Hareb verovert de bal door een tackle van achteren. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed met een sublieme pass. Haj Malik heeft problemen om de bal te vangen. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al Councils 57%, Al Khaymah Castle 43%.
Sheik Al Councils - Al Khaymah Castle 1:0

63e minuut.
Abdu Hussain heeft problemen om de bal te vangen. bin Hareb is nu in balbezit. bin Hareb passt de bal met de wreef. Haj Malik rent richting de bal. Haj Malik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Al Sultan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hasan Ichya komt het veld opgelopen.

73e minuut.
El Rasheed geeft de bal voor. El Matsu is nu in balbezit. El Matsu probeert naar een medespeler te passen. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hana Omar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rasibi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Haj Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hussain is nu in balbezit. Teymourian begaat een overtreding. Abdu Hussain raakt geblesseerd tijdens het duel. El Rasheed wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Al zaabi kopt de bal weg. El Rasheed controleert de bal met de borst. El Rasheed passt de bal zonder na te denken. Haj Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik haalt uit met een fantastische trap. El Yaseen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al Councils 57%, Al Khaymah Castle 43%.
Sheik Al Councils - Al Khaymah Castle 1:0