Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheik Al Councils Ra`s Falcons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Al zaabi geeft een hoge lob. bin Qassim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hana Metsu rent richting de bal. Hana Metsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheik Al Councils - Ra`s Falcons 1:0

25e minuut.
bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Qassim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Metsu is nu in balbezit. Hana Metsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
AL Talyani rent richting de bal. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Faraj de bal onder controle te krijgen. Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrooshi draait met de bal, schiet en ... El Yaseen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Abdu Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrooshi verovert de bal door een tackle van achteren. Matrooshi draait met de bal, schiet en ... El Yaseen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sheik Al Councils - Ra`s Falcons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al Councils 54%, Ra`s Falcons 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheik Al Councils - Ra`s Falcons 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Al zaabi de bal. Matrooshi is nu in balbezit. Matrooshi passt de bal zonder na te denken. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
AL Yaseen geeft de bal voor. Matrooshi is nu in balbezit. Matrooshi passt de bal in één keer door. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
AL Yaseen is nu in balbezit. AL Yaseen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teymourian de bal. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al Councils 57%, Ra`s Falcons 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheik Al Councils - Ra`s Falcons 1:1