Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ra`s Falcons Al Khaymah Castle
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
El Rasheed kopt de bal weg. Zuhair bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Malik begaat een overtreding. Haj Malik krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Al Anbari kopt de bal weg. Daar is El Jawhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bdeir rent richting de bal. Matrooshi onderschept slim de pass. Matrooshi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
AL Yaseen speelt de bal door. Al Anbari speelt de bal door. Beitar is nu in balbezit. AL Talyani verovert de bal door een tackle van achteren. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Beitar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matrooshi onderschept slim de pass. Matrooshi met een sublieme pass. Klungelig pakt AL Talyani de bal. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Al Sultan is nu in balbezit. Matrooshi onderschept slim de pass. Matrooshi speelt de bal door. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
AL Talyani onderschept slim de pass. Daar is Matrooshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Talyani rent richting de bal. Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matrooshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al Khaymah Castle 1:0

29e minuut.
Abdu Hussain is nu in balbezit. AL Yaseen onderschept slim de pass. AL Yaseen probeert naar een medespeler te passen. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Al Khaymah Castle 2:0

33e minuut.
Hana Omar passt de bal in één keer door. bin Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Gobash passt de bal in één keer door. Haj Malik is nu in balbezit. Haj Malik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Falcons 49%, Al Khaymah Castle 51%.
Ra`s Falcons - Al Khaymah Castle 2:0

71e minuut.
El Hufi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Malik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari probeert naar een medespeler te passen. Matrooshi probeert naar een medespeler te passen. AL Talyani rent richting de bal. AL Talyani haalt uit met een fantastische trap. Salem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Falcons 45%, Al Khaymah Castle 55%.
Ra`s Falcons - Al Khaymah Castle 2:0