Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMbrator Essay Nasr ACD
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
bin AL Hawzai rent richting de bal. Hana Rasheed is nu in balbezit. bin AL Hawzai verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Hawzai schiet op doel. Hana Rasibi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMbrator Essay - Nasr ACD 1:0

15e minuut.
Haj Sultan passt de bal met de wreef. bin AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Sakhtyani passt de bal met de wreef. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ... Hana Rasibi bokst de bal weg. EL Hussain is nu in balbezit. EL Hussain draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Hana Rasheed is nu in balbezit. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer passt de bal zonder na te denken. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EMbrator Essay - Nasr ACD 2:0

25e minuut.
EL Hussain is nu in balbezit. AL Omer is nu in balbezit. AL Omer passt de bal met de wreef. bin AL Hawzai is nu in balbezit. bin AL Hawzai schiet op doel. Hana Rasibi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Hana Sultan trapt de bal weg van het doel. Hana Rasheed is nu in balbezit. bin AL Hawzai onderschept slim de pass. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EMbrator Essay - Nasr ACD 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMbrator Essay 48%, Nasr ACD 52%.
EMbrator Essay - Nasr ACD 3:0

48e minuut.
bin AL Hawzai passt de bal in één keer door. bin Metsu is nu in balbezit. AL Omer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. AL Omer krijgt een gele kaart.

63e minuut.
AL Omer is nu in balbezit. Jumaa onderschept slim de pass. Hana Rasheed rent richting de bal. El Shehhi is nu in balbezit. El Shehhi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hana Mansoor verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Mansoor met een sublieme pass. AL Harbi is nu in balbezit. bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
El Shehhi rent richting de bal. El Shehhi met een sublieme pass. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hana Rasheed de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
AL Omer rent richting de bal. Hana Rasheed rent richting de bal. AL Omer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. AL Omer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
bin AL Hawzai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Faraj komt het veld opgelopen. Hana Rasibi met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. EL Hussain met de inworp. Klungelig pakt bin AL Sakhtyani de bal. bin AL Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hana Rasibi speelt de bal door. EL Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Metsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Metsu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMbrator Essay 42%, Nasr ACD 58%.
EMbrator Essay - Nasr ACD 3:0