Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emirates Gunners Essays Al FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Al Kaabi is nu in balbezit. Serkal verovert de bal door een tackle van achteren. Serkal speelt de bal door. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Daar is Khalil Hanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gobash is nu in balbezit. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Essays Al FC 1:0

13e minuut.
Zeer kopt de bal weg. Teymourian is nu in balbezit. Gobash maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gobash moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gobash schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Hareb probeert naar een medespeler te passen. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khalil Hanna. El Rasheed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Al Kaabi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Zeer geeft de bal voor. Al Kaabi is nu in balbezit. Al Kaabi geeft de bal voor. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Essays Al FC 2:0

32e minuut.
Abdu Harbi geeft een lange en hoge pass. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalil Hanna probeert naar een medespeler te passen. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Essays Al FC 3:0

35e minuut.
bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Haroun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serkal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fadl bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Radwan onderschept slim de pass. Al Radwan met een sublieme pass. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Gunners 53%, Essays Al FC 47%.
Emirates Gunners - Essays Al FC 3:0

71e minuut.
Al Kaabi met een sublieme pass. Teymourian bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kaabi begaat een overtreding. Al Kaabi krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Serkal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin azad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Gunners 60%, Essays Al FC 40%.
Emirates Gunners - Essays Al FC 3:0