Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ra`s Falcons Desert Wolves
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim verovert de bal door een tackle van achteren. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain onderschept slim de pass. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Desert Wolves 0:1

21e minuut.
Hana Hufi heeft problemen om de bal te vangen. Al Matsu verovert de bal door een tackle van achteren. Al Matsu passt de bal met de wreef. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Abdu Hussain heeft problemen om de bal te vangen. El Fouad rent richting de bal. Abdu Hussain is nu in balbezit. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Al Anbari kopt de bal weg. AL Talyani heeft problemen om de bal te vangen. Matrooshi rent richting de bal. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Falcons 37%, Desert Wolves 63%.
Ra`s Falcons - Desert Wolves 0:1

49e minuut.
Al Mustafa trapt de bal weg van het doel. bin Zayed kopt de bal weg. bin Malik met een sublieme pass. AL Talyani is nu in balbezit. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Al Anbari rent richting de bal. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qassim begaat een overtreding. El Fouad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
bin Ali Faraj geeft een hoge lob. Inworp. El Jawhar met de inworp. Daar is Matrooshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matrooshi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari met een sublieme pass. El Jawhar met een sublieme pass. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Abdu Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain probeert naar een medespeler te passen. Haj Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Falcons - Desert Wolves 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Falcons 49%, Desert Wolves 51%.
Ra`s Falcons - Desert Wolves 0:2