Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Kingdoom Emirates Gunners
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed passt de bal met de wreef. Daar is bin Qubaisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
El Awzai met een snelle inworp. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulaiman krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Al Khaleel trapt de bal weg van het doel. Shrizi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haj Akram. Haj Akram krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Al Habsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al Kaabi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Qubaisi. bin Qubaisi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman speelt de bal door. bin Qassim rent richting de bal. bin Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Forouhar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Kingdoom 39%, Emirates Gunners 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Sheiks Kingdoom - Emirates Gunners 0:0

48e minuut.
bin Qubaisi rent richting de bal. bin Qubaisi probeert naar een medespeler te passen. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Kingdoom - Emirates Gunners 1:0

61e minuut.
bin Malik heeft problemen om de bal te vangen. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani geeft een hoge lob. bin Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Al Khaleel trapt de bal weg. Shrizi rent richting de bal. Haj Akram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haj Akram krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Sulaiman passt de bal met de wreef. Daar is bin Forouhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Habsi is nu in balbezit. Sulaiman onderschept slim de pass. Sulaiman schiet op doel. Al Khaleel bokst de bal weg.

73e minuut.
bin Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Malik geeft een hoge lob. El Darwish is nu in balbezit. El Rasheed onderschept slim de pass. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman passt de bal met de wreef. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Al Habsi de bal onder controle te krijgen. Al Khaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish met een sublieme pass. Daar is El Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Kingdoom 32%, Emirates Gunners 68%.
Al Sheiks Kingdoom - Emirates Gunners 1:0