Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Yellow Warriors EMbrator Essay
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer passt de bal zonder na te denken. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed draait met de bal, schiet en ... Al Matsu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Warriors - EMbrator Essay 1:0

14e minuut.
EL Hussain kopt de bal weg. bin AL Sakhtyani speelt de bal door. bin Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Faraj draait met de bal, schiet en ... Zeer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Yellow Warriors - EMbrator Essay 1:1

16e minuut.
bin Mohamed onderschept slim de pass. bin Mohamed probeert naar een medespeler te passen. Hana Mansoor rent richting de bal. Zeer verovert de bal door een tackle van achteren. Zeer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Abdu Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal geeft de bal voor. Daar is Hana Sultan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
EL Hussain kopt de bal weg. bin Faraj rent richting de bal. Abdu Serkal begaat een overtreding. bin Faraj raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
bin AL Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. bin Forouhar heeft problemen om de bal te vangen. bin Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Faraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Warriors - EMbrator Essay 1:2

45e minuut.
AL Omer met de inworp. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed probeert naar een medespeler te passen. Zeer rent richting de bal. Zeer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Yellow Warriors - EMbrator Essay 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Yellow Warriors 27%, EMbrator Essay 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Yellow Warriors - EMbrator Essay 2:2

54e minuut.
bin Mohamed speelt de bal door. Zeer is nu in balbezit. Zeer haalt uit met een fantastische trap. Hana Sultan met een sublieme pass. Klungelig pakt Hana Mansoor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mesmari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zeer is nu in balbezit. Zeer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
El Haroun rent richting de bal. El Haroun speelt de bal door. bin AL Sakhtyani rent richting de bal. bin AL Sakhtyani passt de bal zonder na te denken. bin Faraj rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
bin Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Hussain rent richting de bal. bin Faraj is nu in balbezit. EL Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Hussain haalt uit met een fantastische trap. bin Yaseen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer is nu in balbezit. bin Mohamed is nu in balbezit. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hana Mansoor met een harde bal richting middenveld. EL Hussain kopt de bal weg. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Warriors - EMbrator Essay 3:2

86e minuut.
AL Harbi is nu in balbezit. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed speelt de bal door. Mesmari is nu in balbezit. Mesmari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt AL Sakhtyani de bal. AL Sakhtyani geeft een hoge lob. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Hussain onderschept slim de pass. EL Hussain haalt uit met een fantastische trap. bin Yaseen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Yellow Warriors 37%, EMbrator Essay 63%.
Al Yellow Warriors - EMbrator Essay 3:2