Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dubayy Sheik Royal CLub Falcons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Abdu Hussain geeft de bal voor. El Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. El Huzayel passt de bal zonder na te denken. Hana Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Shehhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Al Kas is nu in balbezit. Al Tayani is nu in balbezit. Musallam bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani verovert de bal door een tackle van achteren. Al Tayani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abdu Fahir is nu in balbezit. Al Mazem verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mazem geeft de bal voor. Sulayman rent richting de bal. Sulayman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Fahir rent richting de bal. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Al Kas rent richting de bal. Al Mazem onderschept slim de pass. Al Kas rent richting de bal. Al Tayani rent richting de bal. Al Tayani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Royal CLub Falcons 0:1

38e minuut.
Mustafa is nu in balbezit. Hana Shehhi onderschept slim de pass. Hana Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Sulayman rent richting de bal. Sulayman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mustafa rent richting de bal. Hana Shehhi onderschept slim de pass. Hana Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Sulayman rent richting de bal. Sulayman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubayy Sheik 53%, Royal CLub Falcons 47%.
Dubayy Sheik - Royal CLub Falcons 0:1

49e minuut.
bin Hussain rent richting de bal. bin Hussain geeft de bal voor. Mustafa kopt de bal weg. Al Tayani is nu in balbezit. Al Tayani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt El Huzayel de bal. Al Mazem is nu in balbezit. Mustafa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mustafa krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Al Mansoor is nu in balbezit. Al Tayani onderschept slim de pass. Al Tayani passt de bal met de wreef. bin Hussain heeft problemen om de bal te vangen. bin Hussain geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Royal CLub Falcons 0:2

69e minuut.
Mustafa is nu in balbezit. Hana Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Shehhi geeft een lange en hoge pass. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Abdu Fahir met een sublieme pass. Musallam heeft problemen om de bal te vangen. Al Kas is nu in balbezit. Al Tayani rent richting de bal. Al Tayani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Abdu Fahir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mustafa de bal. Hana Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dubayy Sheik - Royal CLub Falcons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubayy Sheik 46%, Royal CLub Falcons 54%.
Dubayy Sheik - Royal CLub Falcons 1:2