Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Jambers Al Marron Sporting Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
bin Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ali Faraj verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ali Faraj probeert de bal met de borst te controleren. El Darwish onderschept slim de pass. El Darwish haalt uit met een fantastische trap. Abu Khaleel bokst de bal weg.

8e minuut.
bin Metsu geeft een lange en hoge pass. bin Humaid kopt de bal weg. Al Mazem heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt El Darwish de bal. bin Shehhi is nu in balbezit. bin Ali Faraj rent richting de bal. bin Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Shehhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
AL Harbi met de inworp. AL Hareb probeert de bal met de borst te controleren. AL Hareb met een sublieme pass. El Darwish rent richting de bal. El Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Jambers - Al Marron Sporting Club 1:0

43e minuut.
bin Shehhi geeft een hoge lob. Fadl kan de bal niet met de borst controleren. El Darwish rent richting de bal. El Darwish haalt uit met een fantastische trap. Abu Khaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Jambers - Al Marron Sporting Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Jambers 47%, Al Marron Sporting Club 53%.
Blue Jambers - Al Marron Sporting Club 2:0

48e minuut.
Al Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun verovert de bal door een tackle van achteren. Homayoun met een sublieme pass. Abdu Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal draait met de bal, schiet en ... Fadl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Jambers - Al Marron Sporting Club 2:1

49e minuut.
El Darwish probeert naar een medespeler te passen. bin Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal onderschept slim de pass. Abdu Serkal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Jambers - Al Marron Sporting Club 2:2

55e minuut.
Homayoun rent richting de bal. Al Shehhi onderschept slim de pass. Al Shehhi passt de bal met de wreef. Abdu Serkal is nu in balbezit. Abdu Serkal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Jambers 56%, Al Marron Sporting Club 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Jambers - Al Marron Sporting Club 2:2