Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umm al Wasl Emirates Knights
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Moradi is nu in balbezit. Moradi geeft de bal voor. Al Falahi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Al Falahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Wasl - Emirates Knights 0:1

13e minuut.
Rashid Suroor verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid Suroor geeft de bal voor. Mubarak is nu in balbezit. Al Falahi rent richting de bal. Al Falahi haalt uit met een fantastische trap. Al Rabee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Al Falahi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Wasl - Emirates Knights 0:2

18e minuut.
Al Matrooshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Matrooshi geeft een hoge lob. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Rasibi onderschept slim de pass. Al Rasibi met een sublieme pass. Hana Awzai is nu in balbezit. Hana Awzai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Abdu Hambari rent richting de bal. Mubarak verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak passt de bal zonder na te denken. Al Falahi rent richting de bal. Al Falahi schiet op doel. Al Rabee bokst de bal weg. EL Rasibi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Wasl - Emirates Knights 0:3

45e minuut.
Al Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hana Awzai de bal. Al Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai rent richting de bal. Hana Awzai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Wasl - Emirates Knights 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umm al Wasl 54%, Emirates Knights 46%.
Umm al Wasl - Emirates Knights 1:3

48e minuut.
EL Rasibi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rashid Suroor met de inworp. Mubarak rent richting de bal. Mubarak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Al Mustafa de bal. Rashid Suroor verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid Suroor speelt de bal door. Al Falahi rent richting de bal. Al Falahi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Al Tayani verovert de bal door een tackle van achteren. Al Tayani probeert naar een medespeler te passen. Al Falahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak haalt uit met een fantastische trap. Al Rabee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hana Awzai onderschept slim de pass. Mubarak is nu in balbezit. Al Rasibi is nu in balbezit. Hana Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Wasl - Emirates Knights 2:3

68e minuut.
Hasan Ichya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moradi met de inworp. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
EL Rasibi geeft de bal voor. Inworp. Rashid Suroor met een snelle inworp. Mubarak rent richting de bal. Mubarak geeft een lange en hoge pass. Al Rabee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Al Rasibi passt de bal in één keer door. Al Matrooshi rent richting de bal. Al Matrooshi passt de bal met de wreef. Hana Awzai rent richting de bal. Hana Awzai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Al Tayani passt de bal zonder na te denken. Mubarak is nu in balbezit. EL Rasibi is nu in balbezit. Mubarak verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Al Rasibi kan de bal niet met de borst controleren. Al Tayani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Al Rasibi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al Rasibi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Awzai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Umm al Wasl - Emirates Knights 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umm al Wasl 49%, Emirates Knights 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Umm al Wasl - Emirates Knights 3:3