Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emirates Knights Supreme Arabi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Falahi onderschept slim de pass. Al Falahi passt de bal zonder na te denken. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Knights - Supreme Arabi 1:0

8e minuut.
Mubarak onderschept slim de pass. Mubarak probeert naar een medespeler te passen. Al Falahi is nu in balbezit. Al Falahi draait met de bal, schiet en ... bin Malik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rashid Suroor passt de bal met de wreef. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee speelt de bal door. EL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Omer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Mubarak de bal. Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak onderschept slim de pass. Mubarak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Al Qubaisi trapt de bal weg. Al Tayani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mubarak de bal onder controle te krijgen. Al Falahi is nu in balbezit. Al Falahi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

34e minuut.
Al Nayhan kopt de bal weg. bin Mohamed is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van EL Omer. EL Omer krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Abdu Metsu is nu in balbezit. Abdu Metsu geeft de bal voor. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Omer onderschept slim de pass. EL Omer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
EL Ichya rent richting de bal. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak passt de bal in één keer door. Al Falahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Falahi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
EL Ichya kopt de bal weg. Klungelig pakt Mubarak de bal. Nahyan rent richting de bal. Mubarak verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak schiet op doel. Al Qubaisi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Knights 48%, Supreme Arabi 52%.
Emirates Knights - Supreme Arabi 1:0

48e minuut.
bin Mohsen speelt de bal door. Al Tayani is nu in balbezit. EL Omer onderschept slim de pass. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
EL Ichya heeft problemen om de bal te vangen. Nahyan rent richting de bal. EL Ichya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. EL Ichya krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Al Nayhan geeft de bal voor. Al Mustafa kopt de bal weg. Nahyan heeft problemen om de bal te vangen. Mubarak rent richting de bal. Mubarak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Al Mustafa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nahyan heeft problemen om de bal te vangen. Nahyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt bin Al Rabee de bal. bin Al Rabee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Knights 51%, Supreme Arabi 49%.
Emirates Knights - Supreme Arabi 1:0