Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc straff Aguilas Espineñas FC
capitanes 442 Tactiek Victoria
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
48.2 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Andruchów geeft de bal voor. Inworp. Giacomazzi met een snelle inworp. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk schiet op doel. Tymon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:1

11e minuut.
Dera passt de bal zonder na te denken. Ruz is nu in balbezit. Księżyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Księżyc krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Manov passt de bal in één keer door. Księżyc is nu in balbezit. Hałuszko rent richting de bal. Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:2

29e minuut.
Brandolini kopt de bal weg. Manov met een sublieme pass. Księżyc rent richting de bal. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Tymon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:3

31e minuut.
Dera is nu in balbezit. Ruz onderschept slim de pass. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:4

34e minuut.
Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Księżyc is nu in balbezit. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ... Tymon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:5

41e minuut.
Andruchów probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hałuszko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dera kopt de bal weg. Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenka verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 59%, Aguilas Espineñas FC 41%.
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:6

46e minuut.
Horvat komt het veld opgelopen. Chauveau komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Horvat geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Luppino. Goede buitenspelval van de verdediging. Dera neemt vlug de vrije trap. Kciuk rent richting de bal. Kciuk schiet op doel. Tymon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Czibor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chauveau de bal onder controle te krijgen. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk schiet op doel. Tymon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:7

72e minuut.
Giacomazzi met een snelle inworp. Dera is nu in balbezit. Dera passt de bal in één keer door. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Luppino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leiva komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. López Clemente komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Möring rent richting de bal. Morar onderschept slim de pass. Manov speelt de bal door. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viana komt het veld opgelopen. Białożyt komt het veld opgelopen. Danciu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 52%, Aguilas Espineñas FC 48%.
fc straff - Aguilas Espineñas FC 0:7