Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Managua City F.C. Rivas fc
Bella Chao Tactiek 4222 def
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.8 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


6e minuut.
De Waal met een sublieme pass. Limpens is nu in balbezit. Limpens passt de bal in één keer door. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo schiet op doel. Dyzma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jussila rent richting de bal. Paal! Jussila rent richting de bal. Jussila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Rivas fc 0:1

14e minuut.
Van Horn geeft een hoge lob. Millaldeo kopt de bal weg. Jussila probeert de bal aan de voet te houden. Jussila schiet op doel. Dyzma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Rivas fc 0:2

33e minuut.
Nicolaie is nu in balbezit. Jussila verovert de bal door een tackle van achteren. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Dyzma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Rivas fc 0:3

35e minuut.
Szekely met een sublieme pass. Klungelig pakt Nicolaie de bal. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Rivas fc 0:4

36e minuut.
Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła geeft een lange en hoge pass. Fustikyan probeert de bal aan de voet te houden. Dunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunjić schiet op doel. Phi bokst de bal weg.

37e minuut.
Jussila kan de bal niet met de borst controleren. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Papciak de bal. Papciak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Managua City F.C. 50%, Rivas fc 50%.
Managua City F.C. - Rivas fc 0:4

46e minuut.
Polski komt het veld opgelopen. Polskkeriano komt het veld opgelopen. Koblak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Papciak heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo is nu in balbezit. Szekely legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Millaldeo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Millaldeo neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Polskkeriano draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Dyzma met een harde bal richting middenveld. Velarde rent richting de bal. Velarde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Koblak verovert de bal door een tackle van achteren. Koblak geeft de bal voor. Klungelig pakt Szekely de bal. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Millaldeo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Musuła is nu in balbezit. Fustikyan rent richting de bal. Fustikyan geeft een lange en hoge pass. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Rivas fc 0:5

76e minuut.
Cotun met een sublieme pass. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Jussila is nu in balbezit. Jussila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Managua City F.C. 47%, Rivas fc 53%.
Managua City F.C. - Rivas fc 0:5