Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oremor FC Cincopinosfc
atk Tactiek nica
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 37.6
solide Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen goed


26e minuut.
Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontogeorgakis onderschept slim de pass. Kontogeorgakis geeft de bal voor. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lombrea passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Osadici de bal onder controle te krijgen. Zappino rent richting de bal. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Brenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Amorebieta verovert de bal door een tackle van achteren. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpízar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alpízar krijgt een gele kaart. Sergipano raakt geblesseerd tijdens het duel. Văcaru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dulović rent richting de bal. Dulović geeft een lange en hoge pass. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel. Möhring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Cincopinosfc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oremor FC 53%, Cincopinosfc 47%.
Oremor FC - Cincopinosfc 1:0

50e minuut.
Tirinzoni geeft een hoge lob. Sayán probeert de bal aan de voet te houden. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson rent richting de bal. Alpízar verovert de bal door een tackle van achteren. Dulović is nu in balbezit. Dulović haalt uit met een fantastische trap. Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Muniella de bal onder controle te krijgen. Văcaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alpízar. Alpízar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

57e minuut.
Kontogeorgakis met een snelle inworp. Velez rent richting de bal. Reisinger begaat een overtreding. Reisinger krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Muniella geeft de bal voor. Zappino is nu in balbezit. Zappino speelt de bal door. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Văcaru is nu in balbezit. Dulović is nu in balbezit. Dulović met een sublieme pass. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson draait met de bal, schiet en ... Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Dulović met een sublieme pass. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal geeft een lange en hoge pass. Fajersson is nu in balbezit. Fajersson draait met de bal, schiet en ... Möhring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sergipano rent richting de bal. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Cincopinosfc 2:0

72e minuut.
Dulović speelt de bal door. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sergipano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Cincopinosfc 3:0

75e minuut.
Carmitru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sayán de bal onder controle te krijgen. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski onderschept slim de pass. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tirinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayán is nu in balbezit. Tirinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Tirinzoni draait met de bal, schiet en ... Brenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oremor FC - Cincopinosfc 3:1

78e minuut.
Klungelig pakt Sergipano de bal. Velez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sergipano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reisinger met een snel genomen vrije trap. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici passt de bal met de wreef. Amorebieta onderschept slim de pass. Daar is Văcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văcaru schiet op doel. Möhring bokst de bal weg.

83e minuut.
Lombrea geeft een hoge lob. Sergipano probeert de bal aan de voet te houden. Tirinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Văcaru schiet op doel. Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Muniella is nu in balbezit. Muniella geeft de bal voor. Sayán probeert de bal aan de voet te houden. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski schiet op doel. Brenes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oremor FC 42%, Cincopinosfc 58%.
Oremor FC - Cincopinosfc 3:1