Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parque Club Leones del Parque
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Baca geeft de bal voor. Inworp. Reyna met een snelle inworp. Medford bereikt de bal nog maar net als eerste. Medford draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Facuse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Medford kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Leones del Parque 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque Club 45%, Leones del Parque 55%.
Parque Club - Leones del Parque 0:1

48e minuut.
Duarte haalt uit met een fantastische trap. Granja probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fajardo neemt de hoekschop. Facuse kopt de bal weg. Lahoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Pineda geeft de bal voor. Picón is nu in balbezit. Marrón verovert de bal door een tackle van achteren. Marrón haalt uit met een fantastische trap. Antunez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Orlich verovert de bal door een tackle van achteren. Orlich passt de bal in één keer door. Marrón is nu in balbezit. Marrón haalt uit met een fantastische trap. Antunez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Parque Club - Leones del Parque 1:1

65e minuut.
Triminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo speelt de bal door. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pineda speelt de bal door. Vicente is nu in balbezit. Vicente passt de bal zonder na te denken. Marrón is nu in balbezit. Marrón schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Leones del Parque 2:1

83e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Barjum rent richting de bal. Arevalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arevalo krijgt een gele kaart. Barjum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pineda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sermeño krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque Club 38%, Leones del Parque 62%.
Parque Club - Leones del Parque 2:1