Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roka F.C Athletic Xolotlan
343 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 37
goed Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Qingshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingshan speelt de bal door. Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sáenz rent richting de bal. Sáenz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Hrabina trapt de bal weg. Şoiman kopt de bal weg. Vidal probeert de bal met de borst te controleren. Vidal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen passt de bal met de wreef. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Urbina kopt de bal weg. Chunsa rent richting de bal. Quintero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintero krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell rent richting de bal. Hassell met een sublieme pass. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Hrabina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Athletic Xolotlan 1:0

33e minuut.
Parraguéz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesén met de inworp. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hassell rent richting de bal. Chunsa rent richting de bal. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Hrabina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Parraguéz onderschept slim de pass. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero geeft een lange en hoge pass. Zapatero is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz rent richting de bal. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Kadet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrabina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Hrabina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Athletic Xolotlan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 47%, Athletic Xolotlan 53%.
Roka F.C - Athletic Xolotlan 2:0

51e minuut.
Quintero geeft een lange en hoge pass. Calero rent richting de bal. Met opzet legt Mesén zijn tegenspeler op de grond. Mesén krijgt een gele kaart. Calero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Raedt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vidal springt en kopt de bal. Puertas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen passt de bal in één keer door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Athletic Xolotlan 3:0

55e minuut.
de Raedt geeft een hoge lob. Vidal probeert de bal met de borst te controleren. Buzsáky is nu in balbezit. Vidal onderschept slim de pass. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Qingshan is nu in balbezit. Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina is nu in balbezit. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Puertas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gedó met een sublieme pass. de Raedt met een sublieme pass. Hassell met een sublieme pass. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Quintero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sáenz met een snelle inworp. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Calero passt de bal met de wreef. Hassell is nu in balbezit. Hassell passt de bal met de wreef. Chunsa rent richting de bal. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Quintero onderschept slim de pass. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 49%, Athletic Xolotlan 51%.
Roka F.C - Athletic Xolotlan 3:0