Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parque Club Oremor FC
Normal Tactiek atk
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 38.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Lombrea met een sublieme pass. Sergipano is nu in balbezit. Baca begaat een overtreding. Sergipano raakt geblesseerd tijdens het duel. Lombrea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lahoz bokst de bal weg. Văcaru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:1

9e minuut.
Dulović passt de bal in één keer door. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:2

16e minuut.
Triminio is nu in balbezit. Fajersson onderschept slim de pass. Fajersson met een sublieme pass. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:3

17e minuut.
Marrón probeert naar een medespeler te passen. Fajersson rent richting de bal. Triminio rent richting de bal. Fajersson onderschept slim de pass. Fajersson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Dulović speelt de bal door. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson speelt de bal door. Văcaru probeert de bal met de borst te controleren. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:4

19e minuut.
Sergipano onderschept slim de pass. Pineda rent richting de bal. Sergipano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sergipano krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Lombrea met de inworp. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici passt de bal in één keer door. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sergipano met een sublieme pass. Facuse rent richting de bal. Sergipano onderschept slim de pass. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Reisinger geeft een hoge lob. Barjum geeft een hoge lob. Sayán speelt de bal door. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Facuse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergipano speelt de bal door. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:5

40e minuut.
Dulović passt de bal in één keer door. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson passt de bal zonder na te denken. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:6

42e minuut.
Sayán passt de bal zonder na te denken. Dulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulović passt de bal in één keer door. Văcaru rent richting de bal. Văcaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque Club 60%, Oremor FC 40%.
Parque Club - Oremor FC 0:6

47e minuut.
Chater rent richting de bal. Dulović verovert de bal door een tackle van achteren. Dulović passt de bal in één keer door. Văcaru rent richting de bal. Văcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Lahoz met een harde bal richting middenveld. Dulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulović probeert naar een medespeler te passen. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dulović rent richting de bal. Dulović probeert naar een medespeler te passen. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Lahoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:7

51e minuut.
Fajersson rent richting de bal. Fajersson passt de bal met de wreef. Daar is Văcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Lahoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:8

53e minuut.
Klungelig pakt Chater de bal. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici passt de bal zonder na te denken. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lombrea passt de bal met de wreef. Daar is Văcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văcaru passt de bal zonder na te denken. Dulović geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:9

63e minuut.
Fajersson is nu in balbezit. Dulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulović speelt de bal door. Sergipano rent richting de bal. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lahoz met een harde bal richting middenveld. Lombrea kopt de bal weg. Văcaru heeft problemen om de bal te vangen. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Facuse probeert de bal aan de voet te houden. Lahoz bokst de bal weg. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Lahoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Granja de bal. Fajersson is nu in balbezit. Fajersson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Triminio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chater is nu in balbezit. Văcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:10

67e minuut.
Barjum rent richting de bal. Sergipano verovert de bal door een tackle van achteren. Sergipano probeert naar een medespeler te passen. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Lahoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:11

71e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda passt de bal zonder na te denken. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Osadici onderschept slim de pass. Osadici probeert naar een medespeler te passen. Văcaru is nu in balbezit. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano passt de bal in één keer door. Văcaru controleert de bal met de borst. Văcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:12

78e minuut.
Sergipano schiet op doel. Chater probeert de bal aan de voet te houden. Pineda speelt de bal door. Marrón is nu in balbezit. Marrón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lombrea met een snelle inworp. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici speelt de bal door. Klungelig pakt Sergipano de bal. Sergipano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fajersson kopt de bal weg. Granja heeft problemen om de bal te vangen. Văcaru rent richting de bal. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Lahoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parque Club - Oremor FC 0:13

85e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Văcaru onderschept slim de pass. Văcaru passt de bal met de wreef. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson draait met de bal, schiet en ... Lahoz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parque Club 76%, Oremor FC 24%.
Parque Club - Oremor FC 0:13