Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roka F.C Resto Magníficos
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.7
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hassell verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa is nu in balbezit. Figueres rent richting de bal. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Resto Magníficos 1:0

4e minuut.
Daar is Galeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar passt de bal met de wreef. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Naira geeft een lange en hoge pass. Salomón kopt de bal weg. Arias heeft problemen om de bal te vangen. Arias schiet op doel. Buzsáky probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Qingshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hassell speelt de bal door. Chunsa is nu in balbezit. Piña schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piña krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Buzsáky is nu in balbezit. Buzsáky passt de bal met de wreef. Arias is nu in balbezit. Arias schiet op doel. Puertas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roka F.C - Resto Magníficos 1:1

21e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Galeas rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López Márquez trapt de bal weg van het doel. Hassell kopt de bal weg. Chunsa rent richting de bal. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Resto Magníficos 2:1

28e minuut.
Hassell rent richting de bal. Hassell geeft een hoge lob. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Mesén geeft een lange en hoge pass. Chunsa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mesén geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Aguilar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blanco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Naira probeert naar een medespeler te passen. Qingshan rent richting de bal. Qingshan passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. López Márquez bokst de bal weg.

43e minuut.
Kristoffersen is nu in balbezit. Figueres rent richting de bal. Kristoffersen onderschept slim de pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 27%, Resto Magníficos 73%.
Roka F.C - Resto Magníficos 2:1

47e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen geeft een lange en hoge pass. Aguilar rent richting de bal. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. López Márquez bokst de bal weg.

48e minuut.
Galeas geeft een hoge lob. Inworp. Sáenz met de inworp. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qingshan verovert de bal door een tackle van achteren. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hassell kopt de bal weg. Aguilar rent richting de bal. Aguilar speelt de bal door. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ruíz geeft een hoge lob. Mesén probeert de bal aan de voet te houden. Hassell speelt de bal door. Daar is Chunsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hassell rent richting de bal. Hassell geeft de bal voor. Klungelig pakt Chunsa de bal. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hassell speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... López Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Resto Magníficos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 21%, Resto Magníficos 79%.
Roka F.C - Resto Magníficos 3:1