Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc straff Rivas fc
capitanes 442 Tactiek 4222 def
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Ursino rent richting de bal. Ursino met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Phi bokst de bal weg.

12e minuut.
Millaldeo is nu in balbezit. Andruchów onderschept slim de pass. Andruchów passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Luppino de bal. Luppino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Limpens de bal. Montero probeert naar een medespeler te passen. Cole is nu in balbezit. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Montero passt de bal in één keer door. Limpens rent richting de bal. Cole maakt een afschuwelijke overtreding. Cole krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal met de wreef. Harambašić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 39%, Rivas fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc straff - Rivas fc 0:0

46e minuut.
Horvat komt het veld opgelopen. Polski komt het veld opgelopen. Polskkeriano komt het veld opgelopen. Koblak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Limpens passt de bal zonder na te denken. Inworp. Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursino geeft de bal voor. Phi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Möring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verdi speelt de bal door. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ... Phi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Möring passt de bal in één keer door. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal in één keer door. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Rivas fc 1:0

71e minuut.
Fustikyan speelt de bal door. Polski met een sublieme pass. Koblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole draait met de bal, schiet en ... Phi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 33%, Rivas fc 67%.
fc straff - Rivas fc 1:0