Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Espineñas FC Managua City F.C.
Victoria Tactiek Bella Chao
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 42.6
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen matig


6e minuut.
Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Elytis rent richting de bal. Elytis passt de bal in één keer door. Dera rent richting de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Dera rent richting de bal. De Waal is nu in balbezit. Dera onderschept slim de pass. Dera haalt uit met een fantastische trap. Dyzma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 1:0

19e minuut.
Dera geeft een hoge lob. Giacomazzi kopt de bal weg. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. Dyzma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 2:0

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dyzma niet meer kan verder spelen. Radošević komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Manov rent richting de bal. Manov passt de bal zonder na te denken. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera schiet op doel. Radošević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Szekely geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giacomazzi met een snelle inworp. Księżyc rent richting de bal. Księżyc haalt uit met een fantastische trap. Radošević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Velarde rent richting de bal. Tellkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Tellkamp probeert naar een medespeler te passen. Kciuk rent richting de bal. Kciuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 3:0

36e minuut.
Manov is nu in balbezit. Manov passt de bal zonder na te denken. Brandolini is nu in balbezit. Brandolini geeft een hoge lob. Kciuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manov passt de bal met de wreef. Dera rent richting de bal. Marchese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchese krijgt een gele kaart. Dera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 4:0

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Nicolaie de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kciuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Nocella heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk passt de bal zonder na te denken. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Espineñas FC 35%, Managua City F.C. 65%.
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 4:0

46e minuut.
Leiva komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dunjić is nu in balbezit. Brandolini onderschept slim de pass. Brandolini passt de bal met de wreef. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 5:0

52e minuut.
Klungelig pakt Nocella de bal. Leiva rent richting de bal. Leiva passt de bal in één keer door. Dera is nu in balbezit. Dera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 6:0

54e minuut.
Manov speelt de bal door. Klungelig pakt Kciuk de bal. Księżyc probeert naar een medespeler te passen. Dera rent richting de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Marchese geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Księżyc de bal onder controle te krijgen. Leiva kopt de bal weg. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manov geeft de bal voor. Radošević bokst de bal weg.

57e minuut.
Kciuk controleert de bal met de borst. Szekely begaat een overtreding. Kciuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kciuk is nu in balbezit. Szekely is nu in balbezit. Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kciuk schiet op doel. Radošević bokst de bal weg.

59e minuut.
Marchese speelt de bal door. Nufer is nu in balbezit. Nufer met een sublieme pass. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Manov onderschept slim de pass. Manov speelt de bal door. Dera is nu in balbezit. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brandolini geeft een lange en hoge pass. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk passt de bal in één keer door. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Leiva onderschept slim de pass. Leiva passt de bal in één keer door. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kciuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Nufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiva rent richting de bal. Leiva passt de bal met de wreef. Kciuk heeft problemen om de bal te vangen. Kciuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. López Clemente komt het veld opgelopen.

85e minuut.
López Clemente controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Danciu komt het veld opgelopen. Białożyt komt het veld opgelopen. Viana komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Nufer controleert de bal met de borst. Elytis is nu in balbezit. Elytis passt de bal zonder na te denken. Białożyt rent richting de bal. Białożyt draait met de bal, schiet en ... Radošević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nocella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Espineñas FC 39%, Managua City F.C. 61%.
Aguilas Espineñas FC - Managua City F.C. 7:0