Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc Parque Club
nica Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.7 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Tirinzoni met een sublieme pass. Ponikowski probeert naar een medespeler te passen. Velez rent richting de bal. Velez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 1:0

17e minuut.
Sermeño onderschept slim de pass. Sermeño speelt de bal door. Facuse is nu in balbezit. Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 2:0

19e minuut.
Tirinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Tirinzoni geeft de bal voor. Daar is Kershner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tirinzoni passt de bal in één keer door. Zappino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappino passt de bal in één keer door. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez speelt de bal door. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 3:0

39e minuut.
Zappino probeert naar een medespeler te passen. Tirinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pineda. Pineda krijgt een gele kaart. Tirinzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zappino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ponikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Velez rent richting de bal. Tirinzoni is nu in balbezit. Chater legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chater krijgt een gele kaart. Tirinzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponikowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 40%, Parque Club 60%.
Cincopinosfc - Parque Club 4:0

58e minuut.
Tirinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Tirinzoni passt de bal zonder na te denken. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 5:0

67e minuut.
Muniella met een sublieme pass. Vicente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranzábal. Aranzábal krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Buitenspel voor Sermeño. Goede buitenspelval van de verdediging. Kontogeorgakis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 6:0

71e minuut.
Kontogeorgakis geeft een hoge lob. Zappino heeft problemen om de bal te vangen. Zappino probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 7:0

79e minuut.
Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicente. Aranzábal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zappino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kershner de bal. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 8:0

86e minuut.
Chater heeft problemen om de bal te vangen. Velez is nu in balbezit. Chater legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponikowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Parque Club 9:0

89e minuut.
Tirinzoni kopt de bal weg. Ponikowski speelt de bal door. Daar is Zappino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lahoz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 33%, Parque Club 67%.
Cincopinosfc - Parque Club 9:0