Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Pedorros Roka F.C
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 33
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Wright de bal onder controle te krijgen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Chunsa is nu in balbezit. Kristoffersen rent richting de bal. Chunsa rent richting de bal. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell passt de bal met de wreef. Sáenz met een sublieme pass. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kristoffersen is nu in balbezit. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen onderschept slim de pass. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:1

11e minuut.
Urbina rent richting de bal. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen passt de bal zonder na te denken. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:2

14e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen onderschept slim de pass. Kristoffersen probeert naar een medespeler te passen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Eduarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hassell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hedman zijn tegenspeler op de grond. Hedman krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen rent richting de bal. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Sanmiguel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mesén geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Chunsa de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Sanmiguel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:3

26e minuut.
Williams geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kristoffersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Sanmiguel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mesén zal de hoekschop nemen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wright probeert de bal met de borst te controleren. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell passt de bal zonder na te denken. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:4

40e minuut.
Mazza is nu in balbezit. Kristoffersen rent richting de bal. Mazza maakt een afschuwelijke overtreding. Mazza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Pedorros 62%, Roka F.C 38%.
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:4

46e minuut.
Hedman verovert de bal door een tackle van achteren. Hedman speelt de bal door. Biamonte is nu in balbezit. Biamonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wright. Hassell raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Chunsa is nu in balbezit. Chunsa passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Sanmiguel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:5

65e minuut.
Mesén rent richting de bal. Mesén geeft een hoge lob. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Sanmiguel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mesén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen passt de bal zonder na te denken. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kristoffersen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urbina. Kristoffersen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sáenz met een snel genomen vrije trap. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:6

76e minuut.
Arechavaleta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mesén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristoffersen heeft problemen om de bal te vangen. Kristoffersen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz passt de bal in één keer door. Hassell geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mazza geeft een hoge lob. Gedó kopt de bal weg. Qingshan rent richting de bal. Qingshan geeft de bal voor. Klungelig pakt Arechavaleta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:7

90e minuut.
Hassell passt de bal in één keer door. Aguilar rent richting de bal. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Sanmiguel bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Sanmiguel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Pedorros 64%, Roka F.C 36%.
Pumas Pedorros - Roka F.C 0:7