Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc Aguilas Espineñas FC
nica Tactiek Victoria
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 53.1
matig Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Manov rent richting de bal. Manov passt de bal met de wreef. Daar is Księżyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera is nu in balbezit. Dera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dera is nu in balbezit. Dera haalt uit met een fantastische trap. Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Tirinzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc onderschept slim de pass. Księżyc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Muniella rent richting de bal. Muniella geeft een lange en hoge pass. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk rent richting de bal. Kciuk schiet op doel. Möhring bokst de bal weg. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Giacomazzi geeft de bal voor. Kciuk is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giacomazzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dera springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Giacomazzi passt de bal in één keer door. Daar is Amorebieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:1

25e minuut.
Dera rent richting de bal. Księżyc probeert naar een medespeler te passen. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Möhring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:2

30e minuut.
Manov kopt de bal weg. Daar is Kontogeorgakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Norton de bal. Manov is nu in balbezit. Manov speelt de bal door. Dera rent richting de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:4

38e minuut.
Manov heeft problemen om de bal te vangen. Manov geeft een lange en hoge pass. Kciuk heeft problemen om de bal te vangen. Kciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:5

41e minuut.
Inworp. Giacomazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Księżyc rent richting de bal. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Brandolini rent richting de bal. Manov is nu in balbezit. Manov geeft de bal voor. Kciuk rent richting de bal. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Möhring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 78%, Aguilas Espineñas FC 22%.
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:5

46e minuut.
Leiva komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Tellkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva is nu in balbezit. Leiva geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Muniella probeert naar een medespeler te passen. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dera de bal. Dera draait met de bal, schiet en ... Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Alpízar de bal. Alpízar geeft de bal voor. Morar kopt de bal weg. Księżyc rent richting de bal. Księżyc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc passt de bal met de wreef. Dera rent richting de bal. Dera haalt uit met een fantastische trap. Möhring probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Brandolini rent richting de bal. Brandolini geeft een hoge lob. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Möhring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:6

72e minuut.
López Clemente komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kciuk rent richting de bal. Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk schiet op doel. Möhring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:7

76e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk passt de bal met de wreef. Księżyc met een sublieme pass. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente schiet op doel. Möhring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Leiva passt de bal zonder na te denken. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk rent richting de bal. Kciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Viana komt het veld opgelopen. Białożyt komt het veld opgelopen. Cravo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Möhring probeert naar een medespeler te passen. Elytis is nu in balbezit. Elytis passt de bal met de wreef. Białożyt rent richting de bal. Białożyt schiet op doel. Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 73%, Aguilas Espineñas FC 27%.
Cincopinosfc - Aguilas Espineñas FC 0:7