Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivas fc Pumas Pedorros
4222 def Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 19.6
formidable Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Melchiorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melchiorsen speelt de bal door. Cotun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Millaldeo de bal. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Wright met een sublieme pass. Cotun is nu in balbezit. Cotun geeft een lange en hoge pass. Urbina probeert de bal aan de voet te houden. Jussila krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Arechavaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Jussila kopt de bal weg. Klungelig pakt Millaldeo de bal. Jussila is nu in balbezit. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 1:0

12e minuut.
Cotun is nu in balbezit. Cotun passt de bal met de wreef. Wright probeert de bal aan de voet te houden. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Sanmiguel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 2:0

14e minuut.
Mazza rent richting de bal. Mazza met een sublieme pass. Cotun speelt de bal door. Daar is Millaldeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millaldeo schiet op doel. Sanmiguel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Limpens verovert de bal door een tackle van achteren. Rudak rent richting de bal. Rudak passt de bal met de wreef. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Van Horn rent richting de bal. Van Horn met een sublieme pass. Cotun probeert naar een medespeler te passen. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Cotun is nu in balbezit. Cotun speelt de bal door. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila schiet op doel. Paal! Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 3:0

30e minuut.
Inworp. Cotun met de inworp. Rudak met een sublieme pass. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 4:0

30e minuut.
Wright rent richting de bal. Millaldeo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Millaldeo de bal. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Sanmiguel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 5:0

32e minuut.
Cotun probeert naar een medespeler te passen. Millaldeo heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Daar is Jussila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jussila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 6:0

33e minuut.
Morgan passt de bal met de wreef. Batista rent richting de bal. Batista passt de bal met de wreef. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Batista passt de bal met de wreef. Jussila rent richting de bal. Jussila probeert naar een medespeler te passen. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Melchiorsen speelt de bal door. Cotun heeft problemen om de bal te vangen. Cotun speelt de bal door. Jussila rent richting de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rudak met een sublieme pass. Cotun rent richting de bal. Cotun passt de bal met de wreef. Jussila is nu in balbezit. Jussila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivas fc 33%, Pumas Pedorros 67%.
Rivas fc - Pumas Pedorros 7:0

46e minuut.
Koblak komt het veld opgelopen. Polskkeriano komt het veld opgelopen. Polski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta is nu in balbezit. Millaldeo onderschept slim de pass. Jussila rent richting de bal. Jussila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 8:0

49e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista passt de bal in één keer door. Eduarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotun onderschept slim de pass. Cotun geeft de bal voor. Sanmiguel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Jussila rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 9:0

50e minuut.
Wright passt de bal in één keer door. Jussila is nu in balbezit. Jussila geeft een lange en hoge pass. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotun passt de bal in één keer door. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Koblak geeft een lange en hoge pass. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 10:0

59e minuut.
Mazza passt de bal zonder na te denken. Cotun rent richting de bal. Cotun geeft de bal voor. Klungelig pakt Jussila de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 11:0

59e minuut.
Batista met een sublieme pass. Biamonte heeft problemen om de bal te vangen. Jussila is nu in balbezit. Jussila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Limpens kopt de bal weg. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Jussila rent richting de bal. Jussila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivas fc - Pumas Pedorros 12:0

70e minuut.
Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez met een sublieme pass. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Polski de bal. Polski geeft een lange en hoge pass. Millaldeo maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanmiguel bokst de bal weg.

79e minuut.
Wright speelt de bal door. Batista rent richting de bal. Limpens begaat een overtreding. Batista moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Batista kan niet meer verder spelen. Montes komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Biamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Polskkeriano onderschept slim de pass. Polskkeriano met een sublieme pass. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanmiguel trapt de bal weg van het doel. Melchiorsen speelt de bal door. Jussila rent richting de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivas fc 27%, Pumas Pedorros 73%.
Rivas fc - Pumas Pedorros 12:0