Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Managua City F.C. Resto Magníficos
Bella Chao Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Naira rent richting de bal. Dale onderschept slim de pass. Dale passt de bal in één keer door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 1:0

4e minuut.
Daar is Ruíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruíz met een sublieme pass. Landeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde onderschept slim de pass. Velarde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Piña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde schiet op doel. López Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 2:0

11e minuut.
Dale probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde haalt uit met een fantastische trap. López Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Piña geeft een hoge lob. Naira bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal onderschept slim de pass. Dale rent richting de bal. Dale draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 3:0

15e minuut.
Dunjić passt de bal in één keer door. Ruíz rent richting de bal. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... López Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Velarde heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 4:0

19e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Dunjić probeert de bal met de borst te controleren. Blanco rent richting de bal. Dunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Dunjić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Szekely speelt de bal door. Klungelig pakt Ruíz de bal. Dale speelt de bal door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 5:0

24e minuut.
Inworp. Nocella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nufer geeft de bal voor. Oltenescu springt en kopt de bal. Dunjić kopt de bal weg. López Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 6:0

29e minuut.
Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer passt de bal in één keer door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. López Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 7:0

30e minuut.
Dunjić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchese is nu in balbezit. Marchese passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dunjić is nu in balbezit. Dunjić passt de bal in één keer door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. López Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 8:0

44e minuut.
Blanco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Waal met de inworp. Dale is nu in balbezit. Dale geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Velarde maakt een snoekduik en kopt de bal. López Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Managua City F.C. 29%, Resto Magníficos 71%.
Managua City F.C. - Resto Magníficos 9:0

47e minuut.
Klungelig pakt Nocella de bal. Nufer rent richting de bal. Nufer passt de bal in één keer door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 10:0

49e minuut.
Bellido passt de bal in één keer door. Figueres heeft problemen om de bal te vangen. Piña rent richting de bal. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde draait met de bal, schiet en ... López Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dunjić is nu in balbezit. Dunjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 11:0

54e minuut.
Dunjić geeft de bal voor. Daar is Velarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde verovert de bal door een tackle van achteren. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 12:0

56e minuut.
Doeltrap. Blanco trapt de bal weg van het doel. Nufer kopt de bal weg. Velarde rent richting de bal. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 13:0

58e minuut.
Dunjić geeft de bal voor. Szekely rent richting de bal. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer geeft een hoge lob. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
López Márquez met een harde bal richting middenveld. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer passt de bal zonder na te denken. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nufer met een sublieme pass. Marchese is nu in balbezit. Marchese speelt de bal door. Dale is nu in balbezit. Dale geeft een lange en hoge pass. López Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oltenescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 14:0

65e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese passt de bal zonder na te denken. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Piña is nu in balbezit. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Velarde de bal. Velarde draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Blanco met de inworp. Dale is nu in balbezit. Dale passt de bal met de wreef. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel. López Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 15:0

73e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Dunjić rent richting de bal. Dunjić passt de bal in één keer door. Velarde is nu in balbezit. Velarde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 16:0

75e minuut.
Dale probeert naar een medespeler te passen. Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese passt de bal zonder na te denken. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 17:0

76e minuut.
Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu rent richting de bal. Marchese speelt de bal door. Velarde is nu in balbezit. Velarde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Landeros verovert de bal door een tackle van achteren. Landeros passt de bal in één keer door. Marchese met een sublieme pass. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Galeas is nu in balbezit. Dale onderschept slim de pass. Dale probeert naar een medespeler te passen. Velarde is nu in balbezit. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 18:0

82e minuut.
Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale geeft een lange en hoge pass. Nufer speelt de bal door. Klungelig pakt Velarde de bal. Velarde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velarde rent richting de bal. Velarde draait met de bal, schiet en ... López Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Managua City F.C. - Resto Magníficos 19:0

89e minuut.
Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueres geeft de bal voor. De Waal kopt de bal weg. Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Managua City F.C. 12%, Resto Magníficos 88%.
Managua City F.C. - Resto Magníficos 19:0