Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Xolotlan Leones del Parque
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 18.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Marchena de bal. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena rent richting de bal. Valeriano onderschept slim de pass. Valeriano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Şoiman probeert naar een medespeler te passen. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina schiet op doel. Antunez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Leones del Parque 1:0

8e minuut.
Quintero speelt de bal door. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo rent richting de bal. Arevalo speelt de bal door. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Quintero kopt de bal weg. Urbina kan de bal niet met de borst controleren. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Antunez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Leones del Parque 2:0

27e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal speelt de bal door. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Antunez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Leones del Parque 3:0

40e minuut.
Orlich is nu in balbezit. Quintero onderschept slim de pass. Şoiman met een sublieme pass. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman met een sublieme pass. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Xolotlan 37%, Leones del Parque 63%.
Athletic Xolotlan - Leones del Parque 3:0

47e minuut.
Valeriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picón is nu in balbezit. Vidal begaat een overtreding. Vidal krijgt een gele kaart. Picón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Picón kan niet meer verder spelen. Vidales komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Şoiman geeft de bal voor. Vidal krijgt zijn hoofd ertegen. Almendra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calero neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Quintero met een sublieme pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal met de wreef. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arevalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchena is nu in balbezit. Marchena passt de bal in één keer door. Şoiman rent richting de bal. Şoiman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Quintero kopt de bal weg. Vidal is nu in balbezit. Şoiman rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Antunez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Leones del Parque 4:0

68e minuut.
Calero is nu in balbezit. Pinto onderschept slim de pass. Pinto geeft de bal voor. Vidal controleert de bal met de borst. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Antunez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Marchena is nu in balbezit. Vidal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vidal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Xolotlan 20%, Leones del Parque 80%.
Athletic Xolotlan - Leones del Parque 4:0