Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roka F.C Parque Club
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
34 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 21.3
solid Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Hassell passt de bal in één keer door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa rent richting de bal. Chunsa passt de bal in één keer door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kristoffersen speelt de bal door. Facuse is nu in balbezit. Chunsa verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Lahoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Parque Club 1:0

24e minuut.
Sáenz passt de bal in één keer door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa passt de bal zonder na te denken. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz met een sublieme pass. Klungelig pakt Facuse de bal. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Lahoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Lahoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Parque Club 2:0

31e minuut.
Facuse probeert de bal aan de voet te houden. Hassell rent richting de bal. Hassell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chunsa de bal. Chunsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Parque Club 3:0

36e minuut.
Klungelig pakt Sáenz de bal. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen passt de bal zonder na te denken. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Triminio onderschept slim de pass. Triminio probeert naar een medespeler te passen. Hassell met een sublieme pass. Chunsa heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Alegría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunsa is nu in balbezit. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Baca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristoffersen kan de bal niet met de borst controleren. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Parque Club 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 45%, Parque Club 55%.
Roka F.C - Parque Club 4:0

50e minuut.
Puertas trapt de bal weg van het doel. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen met een sublieme pass. Chunsa rent richting de bal. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Baca is nu in balbezit. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen is nu in balbezit. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. Lahoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Doeltrap. Lahoz trapt de bal weg van het doel. Kristoffersen kopt de bal weg. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lahoz trapt de bal weg van het doel. Mesén kopt de bal weg. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hassell verovert de bal door een tackle van achteren. Hassell passt de bal in één keer door. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. Lahoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kristoffersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen passt de bal in één keer door. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lahoz speelt de bal door. Qingshan kopt de bal weg. Baca rent richting de bal. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hassell speelt de bal door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hassell rent richting de bal. Hassell passt de bal zonder na te denken. Chunsa rent richting de bal. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Hassell speelt de bal door. Chunsa is nu in balbezit. Kristoffersen rent richting de bal. Chunsa rent richting de bal. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Triminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Triminio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sáenz met een snelle inworp. Hassell geeft de bal voor. Lahoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hassell onderschept slim de pass. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. Granja probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Mesén met de inworp. Hassell geeft een hoge lob. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. Lahoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Barjum speelt de bal door. Batres bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hassell krijgt een gele kaart. Batres roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Batres kan niet meer verder spelen. Marrón komt het veld opgelopen. Vicente neemt de penalty, wat een uithaal! Puertas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 27%, Parque Club 73%.
Roka F.C - Parque Club 4:0