Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Rabiosos Juventud Estelí
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Treminio heeft problemen om de bal te vangen. Cubillo is nu in balbezit. Treminio is nu in balbezit. Treminio geeft de bal voor. Lainez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bustillo rent richting de bal. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Ferguson is nu in balbezit. Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Paterna met een sublieme pass. Daar is Cisneros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros speelt de bal door. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez haalt uit met een fantastische trap. Carvajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urtecho heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola draait met de bal, schiet en ... Ledezma probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sagasti met een snelle inworp. Garbanzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez. Gómez krijgt een gele kaart. Garbanzo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Garbanzo kan niet meer verder spelen. Duran komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Pérez passt de bal zonder na te denken. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino speelt de bal door. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Rabiosos - Juventud Estelí 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Rabiosos 52%, Juventud Estelí 48%.
Boca Rabiosos - Juventud Estelí 0:1

48e minuut.
Cisneros is nu in balbezit. Cisneros passt de bal met de wreef. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez verovert de bal door een tackle van achteren. Lainez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Carvajal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Duran probeert naar een medespeler te passen. Evans rent richting de bal. Evans geeft een hoge lob. Lainez rent richting de bal. Lainez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Rabiosos - Juventud Estelí 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Rabiosos 62%, Juventud Estelí 38%.
Boca Rabiosos - Juventud Estelí 0:2