Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chicos FC Beisbolistas Nobles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Avilés onderschept slim de pass. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés rent richting de bal. Avilés haalt uit met een fantastische trap. Delgadillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Beisbolistas Nobles 1:0

2e minuut.
Norton rent richting de bal. Avilés is nu in balbezit. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés is nu in balbezit. Avilés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Beisbolistas Nobles 2:0

5e minuut.
Chicas passt de bal met de wreef. Daar is Drummond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avino maakt een afschuwelijke overtreding. Avino krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Norton is nu in balbezit. Norton passt de bal in één keer door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares onderschept slim de pass. Valladares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Casanova rent richting de bal. Norton is nu in balbezit. Casanova begaat een overtreding. Casanova krijgt een gele kaart. Norton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murdock zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Orbando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valladares rent richting de bal. Valladares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Casanova rent richting de bal. Norton is nu in balbezit. Norton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valladares de bal. Valladares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Beisbolistas Nobles 2:1

37e minuut.
Avino passt de bal zonder na te denken. Casanova is nu in balbezit. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares rent richting de bal. Valladares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is Drummond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond geeft de bal voor. Avilés rent richting de bal. Avilés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Beisbolistas Nobles 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos FC 54%, Beisbolistas Nobles 46%.
Chicos FC - Beisbolistas Nobles 3:1

58e minuut.
Avino kopt de bal weg. Norton rent richting de bal. Norton passt de bal met de wreef. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Milliner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villalta komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes is nu in balbezit. Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Beisbolistas Nobles 4:1

87e minuut.
Mayes geeft de bal voor. Villalta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barboza. Barboza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos FC 58%, Beisbolistas Nobles 42%.
Chicos FC - Beisbolistas Nobles 4:1