Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Feroces Arrecifes Pedorros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Inworp. Jara met een snelle inworp. Madriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Madriz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Mazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bogran rent richting de bal. Aburto rent richting de bal. Aburto speelt de bal door. Madriz is nu in balbezit. Madriz haalt uit met een fantastische trap. Mazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gabriel geeft een lange en hoge pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo geeft een hoge lob. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Aguas geeft de bal voor. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sagot zijn tegenspeler op de grond. Jara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Feroces 68%, Arrecifes Pedorros 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorros Feroces - Arrecifes Pedorros 0:0

52e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vallejo de bal. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio draait met de bal, schiet en ... Vallejo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Aburto met een sublieme pass. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio passt de bal met de wreef. Poveda is nu in balbezit. Poveda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De Toro geeft een hoge lob. Aceijas rent richting de bal. Godínez verovert de bal door een tackle van achteren. Godínez draait met de bal, schiet en ... Mazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Arrecifes Pedorros 0:1

64e minuut.
De Toro geeft een hoge lob. Jara kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aburto de bal onder controle te krijgen. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagot geeft een lange en hoge pass. De Toro rent richting de bal. Abolafio verovert de bal door een tackle van achteren. Abolafio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Feroces 45%, Arrecifes Pedorros 55%.
Zorros Feroces - Arrecifes Pedorros 0:1