Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa Feroces Juventud Horribles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen tragic


6e minuut.
Zorrilla passt de bal met de wreef. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster maakt een afschuwelijke overtreding. Foster krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Jacques rent richting de bal. Jacques geeft de bal voor. Aburto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baeza rent richting de bal. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galo met een snelle inworp. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een hoge lob. Corea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Feroces - Juventud Horribles 1:0

36e minuut.
Aburto geeft de bal voor. McGregor kopt de bal weg. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza draait met de bal, schiet en ... Abudoj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Feroces 48%, Juventud Horribles 52%.
Villa Feroces - Juventud Horribles 1:0

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abudoj niet meer kan verder spelen. Amescua komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Botto bereikt de bal nog maar net als eerste. Botto geeft de bal voor. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calix is nu in balbezit. Calix haalt uit met een fantastische trap. Corea bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo onderschept slim de pass. Villalobos rent richting de bal. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Foster kopt de bal weg. Botto is nu in balbezit. Botto geeft een hoge lob. Calix is nu in balbezit. Calix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Feroces - Juventud Horribles 2:0

78e minuut.
Dubon is nu in balbezit. Calix onderschept slim de pass. Calix met een sublieme pass. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zorrilla probeert naar een medespeler te passen. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto is nu in balbezit. Baeza verovert de bal door een tackle van achteren. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Feroces 65%, Juventud Horribles 35%.
Villa Feroces - Juventud Horribles 2:0