Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Feroces Chicos FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Orbando verovert de bal door een tackle van achteren. Abolafio rent richting de bal. Abolafio schiet op doel. Valerio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Chicos FC 1:0

8e minuut.
Fortín geeft een hoge lob. Sagot heeft problemen om de bal te vangen. Avilés is nu in balbezit. Avilés haalt uit met een fantastische trap. Aceijas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorros Feroces - Chicos FC 1:1

9e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortín rent richting de bal. Poveda verovert de bal door een tackle van achteren. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Barrientos met de inworp. Fortín geeft een lange en hoge pass. Avilés rent richting de bal. Avilés schiet op doel. Mazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fortín verovert de bal door een tackle van achteren. Aburto is nu in balbezit. Fortín onderschept slim de pass. Fortín passt de bal in één keer door. Avilés rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Orbando rent richting de bal. Orbando geeft een lange en hoge pass. Avilés kopt de bal weg. Mayes heeft problemen om de bal te vangen. Mayes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Abolafio is nu in balbezit. Poveda rent richting de bal. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda rent richting de bal. Poveda schiet op doel. Ibarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Aburto is nu in balbezit. Fortín onderschept slim de pass. Fortín passt de bal met de wreef. Avilés is nu in balbezit. Avilés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Grant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avilés rent richting de bal. Grant schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grant krijgt een gele kaart. Avilés raakt geblesseerd tijdens het duel. Mayes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avilés rent richting de bal. Avilés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Feroces 61%, Chicos FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorros Feroces - Chicos FC 1:1

46e minuut.
Silva is nu in balbezit. Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes haalt uit met een fantastische trap. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Fortín is nu in balbezit. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos begaat een overtreding. Silva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poveda rent richting de bal. Poveda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Chicos FC 2:1

57e minuut.
Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes onderschept slim de pass. Mayes met een sublieme pass. Avilés is nu in balbezit. Avilés draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Grant geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayes geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avilés controleert de bal met de borst. Paal! Avilés bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilés schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Fortín geeft een hoge lob. Avilés rent richting de bal. Aceijas is nu in balbezit. Avilés onderschept slim de pass. Avilés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorros Feroces - Chicos FC 2:2

88e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Orbando bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio onderschept slim de pass. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. Ibarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Feroces - Chicos FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Feroces 46%, Chicos FC 54%.
Zorros Feroces - Chicos FC 3:2