Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Horribles Asociación Estelí
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
tragic Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Baeza kopt de bal weg. Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín passt de bal met de wreef. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Horribles - Asociación Estelí 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Zorrilla de bal. Zorrilla speelt de bal door. Baeza heeft problemen om de bal te vangen. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Erazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Horribles - Asociación Estelí 2:0

31e minuut.
Vindas onderschept slim de pass. Vindas probeert naar een medespeler te passen. Treminio rent richting de bal. Treminio haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Velásquez de bal. Corea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Castellón met een snelle inworp. Vindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras rent richting de bal. Vindas verovert de bal door een tackle van achteren. Vindas geeft een hoge lob. Corea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Horribles - Asociación Estelí 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Horribles 52%, Asociación Estelí 48%.
Juventud Horribles - Asociación Estelí 2:1

51e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Galindo speelt de bal door. Daar is Treminio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindas is nu in balbezit. Vindas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Figueira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineda met de inworp. Vindas rent richting de bal. Vindas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras passt de bal in één keer door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Treminio verovert de bal door een tackle van achteren. Treminio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ledezma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira geeft een lange en hoge pass. Rene is nu in balbezit. Rene geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jacques kopt de bal weg. Klungelig pakt Zavala de bal. Zavala passt de bal in één keer door. Baeza is nu in balbezit. Baeza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Horribles 61%, Asociación Estelí 39%.
Juventud Horribles - Asociación Estelí 2:1