Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boca Rabiosos Magos UD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Torrealba onderschept slim de pass. Botto begaat een overtreding. Torrealba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torrealba met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Arrázola de bal. Arrázola haalt uit met een fantastische trap. Bier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Urtecho trapt de bal weg. Daar is Bustillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez speelt de bal door. Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans speelt de bal door. Torrealba speelt de bal door. Arrázola rent richting de bal. Arrázola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino met een sublieme pass. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boca Rabiosos - Magos UD 1:0

36e minuut.
Hagges is nu in balbezit. Bustillo onderschept slim de pass. Bustillo geeft de bal voor. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Bier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bustamante met een snelle inworp. Loria is nu in balbezit. Met opzet legt Torrealba zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Torrealba naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert passt de bal zonder na te denken. Daar is Hagges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

44e minuut.
Pérez kopt de bal weg. Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria probeert naar een medespeler te passen. Borrel rent richting de bal. Borrel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boca Rabiosos - Magos UD 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Rabiosos 42%, Magos UD 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boca Rabiosos - Magos UD 1:1

47e minuut.
Bustillo is nu in balbezit. Bustillo passt de bal zonder na te denken. Osborne is nu in balbezit. Borrel onderschept slim de pass. Borrel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sánchez Lorio rent richting de bal. Sánchez Lorio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borrel de bal. Borrel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Osborne geeft de bal voor. Gilbert kopt de bal weg. Borrel heeft problemen om de bal te vangen. Hagges rent richting de bal. Hagges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gilbert passt de bal zonder na te denken. Hagges heeft problemen om de bal te vangen. Hagges met een sublieme pass. Borrel rent richting de bal. Borrel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez probeert naar een medespeler te passen. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola onderschept slim de pass. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bustamante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een hoge lob. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boca Rabiosos 58%, Magos UD 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boca Rabiosos - Magos UD 1:1