Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padres Rápidos Juventud Horribles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten hopeless
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen tragic


14e minuut.
Deras geeft de bal voor. Obando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa onderschept slim de pass. Rosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Zorrilla de bal onder controle te krijgen. Barboza is nu in balbezit. Barboza passt de bal in één keer door. Beltran geeft een hoge lob. Rosa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Montero is nu in balbezit. Trinidad is nu in balbezit. Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Rosa is nu in balbezit. Rosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín geeft een hoge lob. Deras probeert de bal aan de voet te houden. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap. Avino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Deras onderschept slim de pass. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Juventud Horribles 1:0

38e minuut.
Baeza is nu in balbezit. Obando rent richting de bal. Baeza onderschept slim de pass. Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla haalt uit met een fantastische trap. Avino bokst de bal weg.

43e minuut.
Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla passt de bal met de wreef. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza draait met de bal, schiet en ... Avino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Padres Rápidos - Juventud Horribles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Rápidos 54%, Juventud Horribles 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Padres Rápidos - Juventud Horribles 1:1

53e minuut.
Doeltrap. Avino trapt de bal weg. Zavala kopt de bal weg. Zorrilla is nu in balbezit. Zorrilla geeft een lange en hoge pass. Avino bokst de bal weg.

83e minuut.
Zavala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mahoney komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando passt de bal met de wreef. Rosa rent richting de bal. Rosa schiet op doel. Corea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Rápidos 46%, Juventud Horribles 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Padres Rápidos - Juventud Horribles 1:1