Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asociación Estelí Villa Feroces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Treminio rent richting de bal. Treminio passt de bal zonder na te denken. Rene rent richting de bal. Vindas is nu in balbezit. Vindas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Badilla passt de bal met de wreef. McGregor probeert naar een medespeler te passen. Calix met een sublieme pass. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Greenwood onderschept slim de pass. Greenwood met een sublieme pass. Klungelig pakt Botto de bal. Vindas is nu in balbezit. Vindas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Galindo passt de bal zonder na te denken. Vindas rent richting de bal. Vindas probeert naar een medespeler te passen. Treminio is nu in balbezit. Treminio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rene rent richting de bal. Rene geeft de bal voor. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Treminio rent richting de bal. Treminio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Estelí - Villa Feroces 1:0

38e minuut.
Galindo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garbanzo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Estelí 46%, Villa Feroces 54%.
Asociación Estelí - Villa Feroces 1:0

46e minuut.
Rovelo rent richting de bal. Vindas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rovelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galo heeft problemen om de bal te vangen. Galo passt de bal zonder na te denken. Badilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Badilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asociación Estelí - Villa Feroces 1:1

49e minuut.
Badilla geeft een hoge lob. Calix bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomin rent richting de bal. Calix verovert de bal door een tackle van achteren. Calix geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Villalobos met een sublieme pass. Hagges probeert naar een medespeler te passen. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo schiet op doel. Erazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Estelí - Villa Feroces 1:2

87e minuut.
Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo onderschept slim de pass. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Treminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Treminio haalt uit met een fantastische trap. Amescua bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Estelí 56%, Villa Feroces 44%.
Asociación Estelí - Villa Feroces 1:2