Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beisbolistas Nobles Juventud Estelí
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros probeert naar een medespeler te passen. Lainez rent richting de bal. Lainez schiet op doel. Delgadillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Juventud Estelí 0:1

4e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart passt de bal met de wreef. Lainez rent richting de bal. Lainez draait met de bal, schiet en ... Delgadillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Juventud Estelí 0:2

7e minuut.
Murdock bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock onderschept slim de pass. Lainez verovert de bal door een tackle van achteren. Lainez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delgadillo probeert naar een medespeler te passen. Duran kopt de bal weg. Lainez kan de bal niet met de borst controleren. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Duran de bal. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton passt de bal in één keer door. Valladares is nu in balbezit. Valladares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Avino kopt de bal weg. Klungelig pakt Cubillo de bal. Met opzet legt Norton zijn tegenspeler op de grond. Norton krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cubillo passt de bal met de wreef. Cisneros rent richting de bal. Cisneros passt de bal zonder na te denken. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Treminio de bal. Treminio geeft een lange en hoge pass. Lainez is nu in balbezit. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas Nobles 65%, Juventud Estelí 35%.
Beisbolistas Nobles - Juventud Estelí 0:2

48e minuut.
Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros rent richting de bal. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez schiet op doel. Delgadillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Juventud Estelí 0:3

63e minuut.
Paterna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Norton is nu in balbezit. Norton passt de bal in één keer door. Valladares is nu in balbezit. Valladares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lopez geeft de bal voor. Inworp. Paterna met de inworp. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas Nobles 57%, Juventud Estelí 43%.
Beisbolistas Nobles - Juventud Estelí 0:3