Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos UD Asociación Estelí
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Garbanzo kan de bal niet met de borst controleren. Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagges met een sublieme pass. Daar is Borrel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UD - Asociación Estelí 1:0

18e minuut.
Lafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Hagges rent richting de bal. Hagges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Lorio is nu in balbezit. Pardo begaat een overtreding. Pardo krijgt een gele kaart. Sánchez Lorio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gustavino met een snel genomen vrije trap. Erazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria probeert naar een medespeler te passen. Borrel is nu in balbezit. Borrel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hagges de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UD - Asociación Estelí 2:0

30e minuut.
Hagges geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Lorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hagges rent richting de bal. Hagges geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rene speelt de bal door. Garbanzo probeert naar een medespeler te passen. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Treminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Treminio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Lorio de bal. Sánchez Lorio speelt de bal door. Borrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UD - Asociación Estelí 3:0

40e minuut.
Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindas is nu in balbezit. Sandí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vindas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rene komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Loria met een sublieme pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón geeft een lange en hoge pass. Treminio rent richting de bal. Treminio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UD - Asociación Estelí 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos UD 44%, Asociación Estelí 56%.
Magos UD - Asociación Estelí 3:1

57e minuut.
Rene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gustavino rent richting de bal. Gustavino geeft de bal voor. Borrel rent richting de bal. Borrel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gilbert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hagges de bal. Borrel rent richting de bal. Borrel draait met de bal, schiet en ... Erazo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Vindas is nu in balbezit. Vindas passt de bal met de wreef. Sandí is nu in balbezit. Treminio onderschept slim de pass. Treminio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Vindas bereikt de bal nog maar net als eerste. Treminio rent richting de bal. Treminio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gilbert geeft de bal voor. Hagges rent richting de bal. Hagges geeft de bal voor. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Garbanzo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafuente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hagges rent richting de bal. Hagges geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Giacomin met de inworp. Gilbert rent richting de bal. Gilbert passt de bal in één keer door. Hagges heeft problemen om de bal te vangen. Hagges draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Vindas is nu in balbezit. Vindas met een sublieme pass. Treminio is nu in balbezit. Treminio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sánchez Lorio is nu in balbezit. Sánchez Lorio passt de bal in één keer door. Giacomin rent richting de bal. Gilbert onderschept slim de pass. Gilbert geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos UD 42%, Asociación Estelí 58%.
Magos UD - Asociación Estelí 3:1