Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas RC Padres Rápidos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia passt de bal in één keer door. Caso is nu in balbezit. Rosa onderschept slim de pass. Rosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Salamanca kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trinidad met de inworp. Barboza is nu in balbezit. Barboza geeft een hoge lob. Paal!

12e minuut.
Osborne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tejada komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Obando onderschept slim de pass. Obando met een sublieme pass. Rosa is nu in balbezit. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Urcuyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tejada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca passt de bal met de wreef. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas RC - Padres Rápidos 1:0

43e minuut.
Beltran met een sublieme pass. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada begaat een overtreding. Tejada krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Arrieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero onderschept slim de pass. Montero passt de bal in één keer door. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas RC 55%, Padres Rápidos 45%.
Águilas RC - Padres Rápidos 1:0

46e minuut.
Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beltran. Beltran krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta passt de bal met de wreef. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Tejada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salamanca met een sublieme pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas RC - Padres Rápidos 2:0

78e minuut.
Montero speelt de bal door. Saborío heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montero. Montero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas RC 52%, Padres Rápidos 48%.
Águilas RC - Padres Rápidos 2:0