Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Horribles Arrecifes Pedorros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Mahoney is nu in balbezit. Madriz verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez rent richting de bal. Madriz verovert de bal door een tackle van achteren. Madriz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zorrilla kopt de bal weg. Bogran controleert de bal met de borst. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Madriz verovert de bal door een tackle van achteren. Madriz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Jacques passt de bal zonder na te denken. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahoney met een sublieme pass. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza draait met de bal, schiet en ... Codina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Torre geeft de bal voor. Navarrete controleert de bal met de borst. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vallejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baeza rent richting de bal. Baeza schiet op doel. Codina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguas onderschept slim de pass. Zorrilla verovert de bal door een tackle van achteren. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Horribles - Arrecifes Pedorros 1:0

33e minuut.
Madriz met een sublieme pass. Godínez is nu in balbezit. Godínez passt de bal met de wreef. Madriz is nu in balbezit. Madriz draait met de bal, schiet en ... Corea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Vallejo passt de bal in één keer door. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques geeft een hoge lob. Baeza is nu in balbezit. Baeza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bogran passt de bal zonder na te denken. Zorrilla heeft problemen om de bal te vangen. Baeza is nu in balbezit. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Horribles 46%, Arrecifes Pedorros 54%.
Juventud Horribles - Arrecifes Pedorros 1:0

54e minuut.
Barriomartín is nu in balbezit. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Fajardo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barriomartín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mahoney kopt de bal weg. Bogran heeft problemen om de bal te vangen. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras geeft een lange en hoge pass. Barriomartín kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Aguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguas geeft een lange en hoge pass. Jacques geeft de bal voor. Zorrilla rent richting de bal. Zorrilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Baeza rent richting de bal. Aguas rent richting de bal. Zorrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Horribles 49%, Arrecifes Pedorros 51%.
Juventud Horribles - Arrecifes Pedorros 1:0