Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Club Praderas Ajedrecistas Pedorros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Vinelli rent richting de bal. Del Valle onderschept slim de pass. Del Valle speelt de bal door. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. Brizuela speelt de bal door. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Giron verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes onderschept slim de pass. Reyes met een sublieme pass. Canisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canisales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Marenco met een sublieme pass. Sáenz is nu in balbezit. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenco onderschept slim de pass. Marenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Praderas - Ajedrecistas Pedorros 1:0

21e minuut.
Bueso geeft een lange en hoge pass. Agurcia geeft de bal voor. Canisales is nu in balbezit. Canisales draait met de bal, schiet en ... Marañón probeert de bal aan de voet te houden. Greenwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Glody is nu in balbezit. Glody met een sublieme pass. Canisales is nu in balbezit. Canisales haalt uit met een fantastische trap. Greenwood probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Club Praderas - Ajedrecistas Pedorros 1:1

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drake zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervantes rent richting de bal. Marenco onderschept slim de pass. Marenco geeft een hoge lob. McFalcón bokst de bal weg. Sáenz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Praderas - Ajedrecistas Pedorros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Praderas 45%, Ajedrecistas Pedorros 55%.
Sporting Club Praderas - Ajedrecistas Pedorros 2:1

52e minuut.
Lizano probeert naar een medespeler te passen. Marenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz is nu in balbezit. Klungelig pakt Marenco de bal. Marenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes geeft een hoge lob. Daar is Glody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glody schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Praderas 46%, Ajedrecistas Pedorros 54%.
Sporting Club Praderas - Ajedrecistas Pedorros 2:1