Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padres Violentos Juventud Divinos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle rent richting de bal. Prieto onderschept slim de pass. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sosa krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Grant verovert de bal door een tackle van achteren. Señor is nu in balbezit. Grant onderschept slim de pass. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Señor kopt de bal weg. Andara heeft problemen om de bal te vangen. Pardo begaat een overtreding. Pardo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Leiva speelt de bal door. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enamorado rent richting de bal. Enamorado haalt uit met een fantastische trap. Arias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Violentos - Juventud Divinos 0:1

39e minuut.
Tinoco probeert naar een medespeler te passen. Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal in één keer door. Trejos rent richting de bal. Trejos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Violentos 44%, Juventud Divinos 56%.
Padres Violentos - Juventud Divinos 0:1

47e minuut.
Abbott passt de bal zonder na te denken. Valle is nu in balbezit. Valle speelt de bal door. Enamorado heeft problemen om de bal te vangen. Enamorado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yanes rent richting de bal. Grant onderschept slim de pass. Grant speelt de bal door. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo speelt de bal door. Valle rent richting de bal. Valle haalt uit met een fantastische trap. Arias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Violentos - Juventud Divinos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Violentos 49%, Juventud Divinos 51%.
Padres Violentos - Juventud Divinos 0:2