Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chicos Tranquilos Ajedrecistas Pedorros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Evans geeft een hoge lob. Torre heeft problemen om de bal te vangen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Angel is nu in balbezit. Angel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans met een sublieme pass. Canisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canisales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Ajedrecistas Pedorros 0:1

23e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Laca bereikt de bal nog maar net als eerste. Laca speelt de bal door. Canisales rent richting de bal. Canisales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Ajedrecistas Pedorros 0:2

30e minuut.
Inworp. Laca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glody is nu in balbezit. Glody draait met de bal, schiet en ... Canisales springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vinelli onderschept slim de pass. Glody bereikt de bal nog maar net als eerste. Glody speelt de bal door. Canisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canisales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Ajedrecistas Pedorros 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos Tranquilos 68%, Ajedrecistas Pedorros 32%.
Chicos Tranquilos - Ajedrecistas Pedorros 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Vinelli de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca passt de bal met de wreef. Merrian is nu in balbezit. Merrian draait met de bal, schiet en ... McFalcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Glody heeft problemen om de bal te vangen. Glody probeert naar een medespeler te passen. Sagasti rent richting de bal. Canisales rent richting de bal. Canisales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Canisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagasti rent richting de bal. Canisales verovert de bal door een tackle van achteren. Canisales draait met de bal, schiet en ... Chou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Ajedrecistas Pedorros 0:4

82e minuut.
Glody is nu in balbezit. Glody passt de bal in één keer door. Canisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canisales schiet op doel. Chou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Ajedrecistas Pedorros 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos Tranquilos 42%, Ajedrecistas Pedorros 58%.
Chicos Tranquilos - Ajedrecistas Pedorros 0:5