Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Club Juventud Divinos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Señor bereikt de bal nog maar net als eerste. Señor geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Umaña de bal onder controle te krijgen. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir geeft een hoge lob. Leiva geeft een hoge lob. Enamorado kan de bal niet met de borst controleren. Enamorado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Señor passt de bal met de wreef. Maltez rent richting de bal. Maltez speelt de bal door. Arden rent richting de bal. Arden haalt uit met een fantastische trap. McGregor bokst de bal weg. Acedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Sosa met een sublieme pass. Enamorado rent richting de bal. Enamorado schiet op doel. Betancourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club - Juventud Divinos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club 54%, Juventud Divinos 46%.
Racing Club - Juventud Divinos 0:1

47e minuut.
Martin geeft een hoge lob. Arden rent richting de bal. Duarte is nu in balbezit. Acedo rent richting de bal. Acedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cuesta geeft de bal voor. Inworp. Faraj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leiva is nu in balbezit. Leiva geeft een lange en hoge pass. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Faraj is nu in balbezit. Valle is nu in balbezit. Valle speelt de bal door. Enamorado rent richting de bal. Enamorado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Estrada geeft de bal voor. Howard kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Umaña de bal onder controle te krijgen. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez onderschept slim de pass. Maltez passt de bal zonder na te denken. Arden rent richting de bal. Arden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Leiva met een snelle inworp. Señor bereikt de bal nog maar net als eerste. Acedo begaat een overtreding. Acedo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club 57%, Juventud Divinos 43%.
Racing Club - Juventud Divinos 0:1