Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia Romero F.C Sabiduría CAF
Normal Tactiek 2D
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 31.8
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Gorszkow verovert de bal door een tackle van achteren. Gorszkow probeert naar een medespeler te passen. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń heeft problemen om de bal te vangen. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap. Francia bokst de bal weg.

10e minuut.
Nunes speelt de bal door. Ledwoń rent richting de bal. Kurdek speelt de bal door. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De Vreese met een sublieme pass. Daar is España, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 0:1

14e minuut.
Núñez passt de bal met de wreef. Nunes rent richting de bal. Nunes passt de bal in één keer door. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ledwoń rent richting de bal. Caravaca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ledwoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurdek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 0:2

22e minuut.
Martinez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodrigues met de inworp. Kurdek kan de bal niet met de borst controleren. Kurdek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdek geeft de bal voor. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zygarlicki onderschept slim de pass. Kurdek is nu in balbezit. Kurdek speelt de bal door. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nunes probeert de bal met de borst te controleren. Nunes speelt de bal door. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap. Paal! Francia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rodrigues rent richting de bal. Lanchester verovert de bal door een tackle van achteren. Lanchester speelt de bal door. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń schiet op doel. Francia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 0:3

40e minuut.
Coca kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygarlicki met de inworp. Kurnatowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurnatowski draait met de bal, schiet en ... Francia bokst de bal weg.

43e minuut.
Zygarlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek probeert naar een medespeler te passen. Ledwoń heeft problemen om de bal te vangen. Ledwoń draait met de bal, schiet en ... Francia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 71%, Sabiduría CAF 29%.
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 0:4

46e minuut.
Szajewski komt het veld opgelopen. Wotert komt het veld opgelopen. Clemeno komt het veld opgelopen. Rodriguez komt het veld opgelopen. Vukašević komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Buitenspel voor Lanchester. Goede buitenspelval van de verdediging. Wotert neemt vlug de vrije trap. Szajewski kopt de bal weg. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Francia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 0:5

58e minuut.
Rodríguez Sánchez is nu in balbezit. Rodríguez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 1:5

68e minuut.
Szajewski rent richting de bal. Szajewski passt de bal in één keer door. De Vreese met een sublieme pass. Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Zygarlicki onderschept slim de pass. Zygarlicki met een sublieme pass. Rodriguez rent richting de bal. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nunes passt de bal in één keer door. Zygarlicki is nu in balbezit. Zygarlicki met een sublieme pass. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nunes geeft een hoge lob. Daar is Caravaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wotert kopt de bal weg. Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajewski geeft een lange en hoge pass. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia Romero F.C 57%, Sabiduría CAF 43%.
Academia Romero F.C - Sabiduría CAF 1:6