Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almirante Solteros Almirante Divinos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Becerra speelt de bal door. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo passt de bal in één keer door. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almirante Solteros - Almirante Divinos 0:1

11e minuut.
Olivas kopt de bal weg. Daar is Baca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henriquez rent richting de bal. Henriquez haalt uit met een fantastische trap. Becerra probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alcerro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez haalt uit met een fantastische trap. Conde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almirante Solteros - Almirante Divinos 0:2

17e minuut.
Corrales met een sublieme pass. Greenwood rent richting de bal. Olivas verovert de bal door een tackle van achteren. Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Alegría de bal. Olivas is nu in balbezit. Olivas probeert naar een medespeler te passen. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez draait met de bal, schiet en ... Conde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cubas geeft een lange en hoge pass. Corrales is nu in balbezit. Corrales speelt de bal door. Henriquez heeft problemen om de bal te vangen. Henriquez schiet op doel. Conde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almirante Solteros - Almirante Divinos 0:3

40e minuut.
Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo passt de bal in één keer door. Henriquez rent richting de bal. Henriquez draait met de bal, schiet en ... Conde probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almirante Solteros 62%, Almirante Divinos 38%.
Almirante Solteros - Almirante Divinos 0:3

48e minuut.
Zuñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcerro is nu in balbezit. Alcerro speelt de bal door. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henriquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Almirante Solteros - Almirante Divinos 0:4

72e minuut.
Henriquez draait met de bal, schiet en ... Becerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuñiga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Conde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Alegría raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vindas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almirante Solteros 52%, Almirante Divinos 48%.
Almirante Solteros - Almirante Divinos 0:4