Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Duros Metaleros UD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vi geeft een lange en hoge pass. Toro is nu in balbezit. Izcano is nu in balbezit. Izcano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Trinidad zal de hoekschop nemen. Mencia heeft problemen om de bal te vangen. Mencia schiet op doel. Vaca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riquelme verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mencia rent richting de bal. Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas passt de bal in één keer door. Mullins is nu in balbezit. Mullins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Metaleros UD 0:1

28e minuut.
De Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí onderschept slim de pass. Sandí passt de bal in één keer door. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tiburones Duros - Metaleros UD 1:1

37e minuut.
Mencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas rent richting de bal. Goicoechea verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sandí is nu in balbezit. Mullins verovert de bal door een tackle van achteren. Mullins probeert naar een medespeler te passen. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Metaleros UD 1:2

43e minuut.
Sandí is nu in balbezit. Mullins verovert de bal door een tackle van achteren. Mullins met een sublieme pass. Vaca rent richting de bal. Vaca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 62%, Metaleros UD 38%.
Tiburones Duros - Metaleros UD 1:2

67e minuut.
Jackson passt de bal met de wreef. Inworp. Videa met een snelle inworp. Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Venerio met een sublieme pass. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado passt de bal met de wreef. Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Izcano heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal met de wreef. Izcano is nu in balbezit. Izcano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tiburones Duros - Metaleros UD 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 34%, Metaleros UD 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tiburones Duros - Metaleros UD 2:2